USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині через сміття побилися жінки: одна з них зарядила скляною пляшкою по голові іншій

10 Червня 2023 21:05
Судили волинянку, яка вдарила скляною пляшкою по голові іншу жінку. А посварилися вони через сміття.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду.

Конфлікт між жінками трапився у серпня 2021 року в дворі багатоквартирного будинку. Обвинувачена Тетяна О. нанесла іншій жінці удар скляною пляшкою по голові. Потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачена, яка визнала у суді свою вину, розповіла, що того дня сиділа на лавці у дворі і була дуже засмученою. В цей час потерпіла почала звинувачувати її, що вона розкидає сміття. Ці слова її обурили, адже, зі слів обвинуваченої, вона збирала сміття, а не розкидала.

Під час сварки потерпіла схопила її ззаду руками, на що вона відреагувала миттєво – підібрала з землі пляшку і відмахнулась нею, попавши пляшкою в голову потерпілої. Після цього пішла з місця бійки.

Врахувавши обставини справи суд призначив Тетяні О. покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus