USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині чоловік у балаклаві спалив машину з краденим лісом

3 Травня 2020 11:19
На дорозі Цумань-Берестяне (Ківерцівський р-н) чоловік у балаклаві підпалив автівку з краденим лісом.

Про це інформує пресслужба ВОУЛМГ.

Працівники державної лісової охорони ДП «Цуманське ЛГ» під час патрулювання помітили автомобіль з євономерами. Підозри підтвердилися – машина була завантажена дубовими колодками. Її затримали. Лісопорушники вже традиційно покинули автівку і втекли.

Та за кілька хвилин повернулися на іншому автомобілі. Один із лісопорушників у балаклаві, очевидно, намагаючись знищити докази, підпалив затриманий автомобіль.

При цьому чоловік постійно погрожував лісовій охороні та намагався залякати розправою.

Встановлено, що лісопорушник, який підпалив автомобіль, – житель смт Цумань, котрий неодноразовово був затриманий за самовільну порубку та крадіжку дубів.

Цього разу лісопорушники «напрацювали» на кілька статей і адміністративного, і кримінального кодексів України. Спочатку вони порушили «Правила пожежної безпеки в лісах України», заїхавши до лісу, при цьому пошкодивши замок на шлагбаумі при в’їзді на лісову дорогу. Самовільною порубкою у Горинському лісництві ДП «Цуманське ЛГ» завдали шкоди на 68 тис. грн. А завершили свій «кримінальний список дня» спалюванням автівки та погрозами в бік працівників державної лісової охорони.

Лісівники відзняли все на відео. Про факт повідомили поліцію. На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі та особи всіх причетних встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
А хай знають ! Показати IP 3 Травня 2020 11:29
Затятий полішук назло всім вибив собі зуба !
Активіст Показати IP 3 Травня 2020 12:09
Він спалив не машину, а на даний момент речовий доказ його злочину. А лісова охорона де була, сірники тримала? На них потрібно заводити кримінальну справу.
ЛІС НАШ!!! Показати IP 3 Травня 2020 13:25
Зробіть відомим громадянина та його родину!!! ВІН КРАДЕ ЛІС У НАШИХ ДІТЕЙ!!! Є соціальні мережі у його родичів все гарненько висвітлити щоб усі знали хто це!!! Поведінка говорить про дуже поважну кришу - мабуть КАНТОРА!!!
Ліс ваш то не мовчіт до ЛІС НАШ!!! Показати IP 3 Травня 2020 14:11
В нього і родичі так і ж самі, і друзі.
Макс Показати IP 3 Травня 2020 14:08
Та скільки вже якийсь ... робитиме *погоду*? Немає управи на злодюгу, який в слові з трьох букв дві помилки робить????!!!!!
777 Показати IP 3 Травня 2020 14:08
Вони вже неодноразово були затримані!!!! Це відомий Паша по Клички -( 13 ) і його напарник Вітя по Клички - ( Чудак ) ! Вони спочатку насилають так звану ЄВРО СИЛУ, а вночі самі крадуть дуб ! Так неможна зрозуміти хто вони чи Євро Сила чи дубокради ! А може вони і платять євросилі
Ні Показати IP 3 Травня 2020 14:14
А я то думав, небайдужий Робін Гуд найшовся? А ні, полішуки будуть тихенько на це дивитись і мовчки воздух портити. А коли в лісі залишиться тільки канадський клен, тоді заплачуть і заскиглять до держави ... А де ж ви ски раніше були ?
Свідомий Показати IP 3 Травня 2020 15:50
Щоб навести порядок з цим злодюгами лісокрадами і їм подібними колись би вистачило двох чекістів. Тихенько в ліс зайшли б, кілька тих, що звикли ночами шастати по лісі зникли б безвісти, і був би спокій на роки. Інші методи, з тими хто діє наглістю і силою просто не дієві.
Серйозно? до Свідомий Показати IP 3 Травня 2020 17:59
Що ж ти такий розумний на словах ?Все на якихось чекистів надієшся. Ліс громади, а ти як член громади чого мовчиш, чого сопеш у дві диркт коли бачиш як ліс вирізають ? Чекистів ти ждеш, курва мать, а в самого кишка тонка щось зробити ?
До 777 Показати IP 3 Травня 2020 15:51
Якшо і Євро Сила є - то Євро Ума щось не видно !
Європейський метод Показати IP 3 Травня 2020 18:17
Двох есесівців, мотоцикл, кулемет і кошик патронів..... Цього не вистачає нашим *европейцям* ....
Просто Показати IP 3 Травня 2020 22:17
А чому переводити відповідальність на громаду. Громада утримує поліцію, судову систему, прокуратуру і т.д. Силовики існують за рахунок нашого фінансуавння, а користі ...
Лісник до Просто Показати IP 4 Травня 2020 06:57
значить порозганяти ту шайку високооплачуваних лінтюхів і бездарів та найняти двох ліквідаторів
Ого до Просто Показати IP 4 Травня 2020 10:43
Не на громаду в цілому, а на тих індивидів, що в слух бояться слово сказати. А чекають чи то чекістів, чи то есесовців ... Хоть щось самі зробіть, хоть щось для себе і дітей!
Ольга Показати IP 4 Травня 2020 07:11
Давно наказати цього дубокрада потрібно, землі під ногами не чує
Бульба Показати IP 5 Травня 2020 14:43
Ну і шо))?? І шо ви зробите?? Зроблений паркет у прокурара з мого дуба)) І драбина у судді)) і у начальника полії стіл дубовий))) Ну то що??? Які думки?? Що буде))??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus