USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині дільниці повністю завершили підрахунок голосів

27 Жовтня 2020 16:31
91% від загальної кількості утворених дільничних виборчих комісій завершили підрахунок голосів виборців і передали протоколи до відповідних територіальних виборчих комісій.

Про це йдеться у повідомлення пресслужби ЦВК, пише Українська правда.

«Станом на 12:00 27 жовтня 2020 року, майже 26,7 тисяч дільничних виборчих комісій, що становить понад 91% від загальної кількості утворених ДВК, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю виборчу документацію до відповідних територіальних виборчих комісій.

Цей процес повністю завершено в 6 регіонах: Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях», - повідомляє ЦВК.

Також у ЦВК розповіли, що вже розпочався процес передачі протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

Зокрема, у 15 областях України районні ТВК вже прийняли 60 таких протоколів. У 9 регіонах 9 протоколів отримали обласні ТВК.

В ЦВК також наголосили, що саме районні і обласні ТВК на підставі цих протоколів встановлюють результати виборів депутатів районних та обласних рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 27 Жовтня 2020 20:06
відчувається що не має чим похвалитися
Віктор Показати IP 28 Жовтня 2020 00:01
Давно планував емігрувати.Все чогось чекав.Надіявся. Шкодую що не зробив цього раніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus