USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

На Волині драгер після освідування п’яного водія показав 3,49 проміле

3 Вересня 2023 23:04
На Волині спіймали п’яного водія легковика, доза алкоголю в крові якого перевищила норму в понад сімнадцять разів. Ратнівський районний суд оштрафував чоловіка на 17 тисяч гривень та на рік позбавив його посвідчення водія.

З постанови відомо, що 15 серпня в селі Броди Ковельського району Андрій Г. керував Volkswagen Passat в стані алкогольного сп'яніння. Результат драгера після освідування водія – 3,49 проміле.

Читати ще: На Волині у п’яного водія «Ланоса» драгер показав 4,13 проміле

Андрій Г. подав до суду письмову заяву, в якій визнав свою винуватість у вчиненому правопорушенні, передбаченому ч.1 ст.130 КУпАП.

Суд піддав водія стягненню у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus