USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині горіла господарська споруда

1 Грудня 2020 11:16
30 листопада о 19:05 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі на вулиці Петра Могили у місті Ковелі.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

О 19:10 на місце виклику прибули працівники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля у складі двох відділень.

З’ясувалося, що вогонь охопив перекриття господарської будівлі, що експлуатується як баня, й перекинувся на речі домашнього вжитку, стелю й оздоблення стін. Крім того, виникла загроза поширення вогню на розташований поруч житловий будинок та суміжну господарську споруду на обійсті сусідів. Тож сили рятувальників були одночасно зосереджені на приборкання загорання та запобігання його перекидання на дві суміжні будівлі.

О 19:17 пожежа локалізована, о 19:46 – ліквідована. Завдяки оперативному реагування співробітників ДСНС вдалося врятувати від знищення вогнем розташовані поруч житловий будинок та господарську споруду.

За попередніми даними, до пожежі призвели порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus