USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

На Волині громада отримала пожежне спорядження

8 Липня 2022 20:51
Завдяки проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») Рожищенська громада отримала обладнання для забезпечення оперативного та належного реагування на надзвичайні ситуації.



Про це повідомили на сайті громади.

Зокрема, для КП «Дільниця благоустрою, ПЖКГ, МПО сіл Переспа та Навіз передали мотопомпи пожежні та пожежні ліхтарі.

Крім того, Рожищенська громада отримала мобільні WI-FI роутери, ІТ-обладнання, універсальні мобільні батареї, електричні чайники, папір, а також 10 комплектів захисних костюмів для пожежників.

Міський голова Вячеслав Поліщук висловив вдячність проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за підтримку в цей нелегкий час та зазначив, що пожежне спорядження буде передане для МПО громади та використане для покращення надання послуг ВПО та жителям громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus