USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині ліквідували 6 пожеж: горіли сміттєзвалище, вантажівки та господарські споруди

25 Травня 2023 12:12
24 травня на лінії 101 надійшло 6 повідомлень про пожежі, що трапилися у Луцькому, Ковельському і Камінь-Каширському районах. Силами пожежно-рятувальних підрозділів усі пожежі ліквідовані, потерпілих та жертв немає.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС Волині.

24 травня о 07:52 у Луцькому районі рятувальники ліквідували пожежу на полігоні твердих побутових відходів. На місці пожежі були зосереджені сили двох пожежно-рятувальних підрозділів м. Луцька. Працювали 13 рятувальників, залучені 3 одиниці техніки, а також 2 бульдозери, 2 самоскиди та автомобіль «Спецкомунтрансу», що доправляє 6 тонн води. Причина пожежі встановлюється.
О 09:39 рятувальники 1 ДПРЧ ліквідували горіння в контейнері для відходів вантажного сміттєвоза у с. Підгайці Луцького району. Імовірно, до пожежі призвело занесення малокалорійного джерела запалювання невстановленою особою.

У Камені-Каширському бійці 8 ДПРЧ ліквідували горіння у моторному відсіку вантажівки, спричинене, попередньо, несправністю електричної системи автомобіля.
У другій половині дня рятувальники ДСНС ліквідували пожежі в господарських будівлях – у с. Білин Ковельської громади, в с. Соловичі Турійської громади та в с. Любче Копачівської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus