USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині нетверезий мотоцикліст пропонував 500 грн хабара поліцейським

10 Липня 2020 12:15
У селі Городок Камінь-Каширського району співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл «ИЖ» під керуванням 41-річного волинянина, котрий їхав без мотошолому. Під час перевірки водія на факт перебування його в стані алкогольного сп’яніння алкотестер драгер зафіксував результат – понад 2 проміле.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Правопорушник, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським 500 грн хабара.

Подія трапилась 9 липня удень. Співробітники поліції від хабаря відмовилися. Слідчо-оперативна група зафіксувала факт злочину, гроші вилучили. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 68 тис. грн, або або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

За порушення Правил дорожнього руху на волинянина склали адміністративні матеріали за ст. 130 та ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чорт Показати IP 10 Липня 2020 14:46
МВС долає топ-корупціонерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus