USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині освятили «Іванків сад», висаджений на честь загиблого бійця АТО

30 Січня 2018 18:21
Вчора, 29 січня, покладали квіти пам’яті до місця останнього спочинку Івана Хрупчика, уродженця с. Судче Любешівського району. Йому мало би бути 25, проте два роки тому він загинув, захищаючи мирне небо України.

А сьогодні освятили висаджений молодий садочок – «Іванків сад» біля рідної Судченської школи і відбувся мітинг-реквієм з нагоди його вшанування та відкриття на фасаді ЗОШ пам’ятної дошки. Про це пише газета Нове життя.

Проливний дощ, котрий розпочався майже одразу, - ніби сльози родини, близьких за Івана, а в його особі – за всіх загиблих за кращу долю Батьківщини. Звучали слова, поезії, пісні про нашого земляка, котрий не пошкодував свого життя за всіх нас. Рідні відкрили меморіальну дошку, ледве стримуючи ридання.

Він жив просто, був звичайним молодим чоловіком. Проте загинув, виконавши обов’язок громадянина та християнина – віддавши життя «за други своя». Про це під час мітингу говорив кожен, хто звертався до присутніх. Як і про те, що ми всі, не лише родина та односельці, маємо свято шанувати його пам’ять. Слава героям!

Тамара Урядова



Довідково. Іван Хрупчик народився 1993 р. в с. Судче Любешівського району. Влітку 2016-го підписав контракт на військову службу. Був у складі 130-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ. Його серце перестало битися 23 жовтня 2016 р. Хлопець загинув у районі селища Луганське Донецької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus