USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині пенсіонерка, спалюючи стерню, отруїлася димом та дістала опіки. Жінка померла

6 Серпня 2022 11:27
У селі Колодеже Городищенської громади Луцького району 68-річна господарка спалювала стерню на своєму городі (близько 0,4 га). Вогонь швидко перекинувся на сусідню велику площу (майже 1,5 га).

Жінка спробувала гасити полум’я, але, очевидно, отруїлася димом, впала й отримала важкі опіки. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС Волині.

Пенсіонерку помітила сусідка, викликала карету швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували постарждалу в Луцьку міську лікарню, де вона, на жаль, померла.

Пожежу ліквідували вогнеборців 22-го Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин та місцевої пожежної команди смт Сенкевичівка.

«Закликаємо громадян не спалювати стерню та пожнивні залишки – це може призвести до пожеж хліба на корені, а також до невиправних наслідків!» – наголошують рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus