USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині п'яний водій збив велосипедистку і намагався втекти

1 Грудня 2020 13:03
Сьогодні близько шостої години ранку неподалік селища Липини на очах в екіпажу наряду реагування поліції охорони сталася дорожньо-транспортної пригода. Відеореєстратор службового автомобіля зафіксував момент наїзду легковика Volkswagen на жінку, яка рухалася на велосипеді.

Про це повідомляє поліція Волині.

Нетверезий керманич Volkswagen, перевищуючи швидкість, вчинив наїзд на велосипедистку. Від удару жінка вилетіла на узбіччя, а водій транспортного засобу почав втікати. Поліцейські охорони розпочали наздоганяти керманича автомобіля.

Через декілька кілометрів порушник зупинився. У салоні авто перебували троє чоловіків, усі вони були з явними ознаками алкогольного сп’яніння. До слова, в крові водія виявили 2,29 проміле.
На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції та швидка. Жінці надали медичну допомогу, на щастя, важких травм вона не отримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus