USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині п'яний водій збив перехожу і врізався в дерево, жінка – в реанімації

14 Лютого 2020 11:27
На вулиці Лісовій в селі Охотин Луцького району автомобіль «Diahatsu Applause» збив перехожу та врізався в дерево. Потерпілу госпіталізували в реанімацію. За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження. Аварія трапилася учора, 13 лютого, інформує пресслужба ГУНП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 20 годині. За кермом транспортного засобу перебував 39-річний житель Луцького району. Поліцейські попередньо встановили, що водій, перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на 59-річну місцеву жительку, котра стояла на узбіччі дороги та врізався у дерево.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у реанімацію міської клінічної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілій слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Цього ж дня по 17 годині, на автодорозі у райцентрі Любешів зіткнулися «Volkswagen Passat», під керуванням 35-річного жителя Любешівського району та «BMW 530», за кермом якого перебував 27-річний житель цього ж району. У результаті автопригоди травмувався водій «BMW 530». Його госпіталізували.



За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus