USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині прикордонників та тероборонівців навчали тактичній медицині

15 Серпня 2022 13:08
Днями прикордонники Волинського загону, які виконують завдання у складі сил оборони країни, разом із бійцями 100 Окремої бригади Територіальної оборони Волині тренувались з тактичної медицини.

Про це повідомили у пресслужбі прикордонного загону.

Відпрацьовували захисники алгоритм TCCC (Tactical Сombat Сasualty Сare). Це сучасна система надання допомоги пораненому в умовах бойових дій.

На імітованому полі бою санітарні інструктори та фельдшери залучених підрозділів відпрацьовували елементи пошуку й виносу поранених бійців, надання першої медичної допомоги. Тренувалися зупиняти кровотечу, забезпечувати прохідність дихальних шляхів, закривати відкриті рани та надавати допомогу особі з гіпотермією.

Після відпрацювання елементів у військово-польових умовах вчилися евакуйовувати поранених до медичної установи, де лікарі однієї з центральних районних лікарень приймали військових та проводили інтенсивну терапію тяжкопораненим.

Також тренувалися правильно вилучати зброю та боєприпаси у поранених військовослужбовців при поступленні їх у цивільні заклади охорони здоров’я.

Навчання відбувалися в умовах, максимально наближених до бойових, із застосуванням сучасного медичного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus