USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині шахраї продають фальшиві талони на пальне

5 Березня 2020 19:37
Жителю Нововолинська шахрай по телефону запропонував придбати талони на пальне по 18 гривень за літр. Чоловік просить мешканців міста бути обережними.

Про це у фейсбук-спільноті «Нововолинськ інфо» повідомив Володимир Петруха, інформує Буг.

У пості Володимир написав, що до нього зателефонував невідомий та представився працівником заправки «ОККО». Шахрай запропонував чоловікові придбати талони на дизельне паливо за ціною – 18 гривень за літр. На сьогоднішній день ціна на дизильне паливо складає 26 гривень 99 копійок за літр.

Аферист попросив чоловіка поїхати на заправку та скинути через термінал 2 000 гривень.

Володимир зрозумів, що це шахраї, тому коштів не перераховував. Чоловік застерігає мешканців Нововолинська бути пильними.


«Каже що Віталік з ОККО і пропонує талони на дизпаливо по 18 гривень за літр) Просить приїхати на ОККО, типу він там в кабінеті. А насправді, просить підійти до терміналу та скинути йому 2000 грнивень. Будьте обережні», – йдеться у дописі.

У коментарях до посту Вася Лісков написав: «Мені також дзвонив, тільки казав, що його звати Сергій. Казав, що з Володимира».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Радовец Вася Показати IP 5 Березня 2020 20:03
Дивно, я нормально заправився в нього на Окко двічі. Щось не те пишуть брехуни.
Водій до Радовец Вася Показати IP 5 Березня 2020 21:12
То Радовец Вася двічі нормально заправився у Віталіка чи в Сергія з Володимира? Чи то Радовец Вася знає, що то все-таки один чоловік? Після коментаря Радовца Васі в мене виникло більше питань, аніж бажання талони бігти купувати :) P.S. Вася Радовец, є ще нормальна тема з ювеліркою/сертифікатами - повезе по любе ще й тут, а брехуни хай бідують!
Пілот Показати IP 5 Березня 2020 21:33
От цікаво, як Володимир зрозумів, що це шахрай, навіть не спробувавши заправитись??? А без доказів звинувачувати іншу людину у шахрайстві не зовсім законно.
2011 Показати IP 5 Березня 2020 22:02
працював раніше в таксі то так розводили таксистів просили зробити доставку і теж слали до айбокса,а раз віз жіночку до майора Сбу мов він замовив банкет і попросив поповнити рахунок. тому розводять сильно, ніколи не кидайте гроші наперед
Правдоруб Показати IP 5 Березня 2020 22:26
- А можна утром стулья а деньги вечером? - Можна но деньги вперед..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus