USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині у ДТП загинув чоловік, четверо осіб госпіталізували

19 Травня 2018 13:13
Близко другої ночі 19 травня на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин», між селами Машів та Підгороднє Любомльського району зіткнулися два автомобілі «ЗАЗ-Віда» та «Opel Vektra» під керуванням 51-річного жителя Дніпропетровської області та 27-річного жителя Рівненської області, повідомили у поліції Волині.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пасажир автомобіля «ЗАЗ-Віда», 39-річний мешканець Дніпропетровської області. Окрім того, водіїв обох автівок та ще двох пасажирів автомобіля «ЗАЗ-Віда» госпіталізовано до медзакладу.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування, під час яких будуть з’ясовані усі обставини цих автопригод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
911 Показати IP 19 Травня 2018 13:21
краштест ВІДА ПОРОШЕНКОЧЕРІ зробіть висновки шановні що нам втюхує х**ло
Kapitan Показати IP 19 Травня 2018 15:04
Біль рідним і близьким ! Це лобове зіткнення . Автомобілі дійсно знищені
СПІВЧУВАЮ Показати IP 19 Травня 2018 20:28
Жаль, сльози, сум, співчуття .... Не знаю як сталося, тому нічого не буду за дану ситуацію писати .... Один Бог знає .... Але , ЛЮДИ ДОБРІ, КУДИ ВИ завжди СПІШИТЕ ? Після ДТП забирають людей чи до дому, чи в лікарню, чи в трупарню, чи в тюрму .... Не займайтесь САМОЗНИЩЕННЯМ. При меншій швидкості не такі трагічні наслідки ... Не спішіть, благаю , Вас, українці, милі. Бережіть і життя і здоров'я і своє і інших- своє, пасажирів, пішоходів. РАЗ ЖИВЕМО НА БІЛОМУ СВІТІ. ХАЙ БЕРЕЖЕ НАС БОГ і дає нам мудрості.
Олександр Показати IP 20 Травня 2018 09:07
Приношу щирі співчуття родичам загиблого.Всетаки краще їздити на малій швидкості,наслідки не такі фатальні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus