USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині в озері втопився рибалка

8 Серпня 2022 09:59
Трагедія сталася 7 серпня у селі Шкроби Ковельського району на озері Синове.

Як повідомили у пресслужбі волинських рятуальників, втопився рибалка 1951 року народження, уродженець Ковеля.

На місце виклику виїжджала група водолазно-рятувальних робіт (відділення смт Шацька). Потопельника витягли на берег та передали слідчо-оперативній групі. Причини та обставини смерті встановлюються.

Крім того, 7 серпня вранці об 11:25 через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб загорівся торф в селі Домашів Ківерцівської міської громади Луцького району. Площа загорання – 0,5 гектари. Вже о 12:35 працівникам 6 ДПРЧ 1ДПРЗ вдалося локалізували пожежу. Рятувальникам активно допомагали працівники місцевої пожежної охорони села Журавичі та 9 чоловік місцевого населення. Спільними зусиллями усіх - рятувальників та небайдужих громадян о 15:00 пожежа ліквідована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus