USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль

26 Жовтня 2017 11:27
ІІ-й відкритий районний фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе» серед осіб з інвалідністю відбувся 21 жовтня в смт. Голоби Ковельського району.

Захід відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

У фестивалі взяли участь 84 представники з усієї Волині.

На урочистому відкритті фестивалю представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», голова Ковельської міської організації політпартії «УКРОП» Ігор Пініс передав вітання від Ігоря Петровича Палиці та запевнив, що Фонд та політична партія «УКРОП» буде й надалі підтримувати усі ініціативи, спрямовані на благо громади.

У рамках фестивалю відбулися змагання у наступних видах: дартсу, кеглів, крокету, баскету, стрільби з пневматичної гвинтівки, стрільби з лука.

У перервах між змаганнями учні місцевої школи-гімназії дарували музичні вітання.

Найбільше медалей – три за 1 місце і одну за 2 місце – здобула представниця з Володимир-Волинського Валентина Борусевич.

Переможців нагородили кубками, медалями, грамотами, а всім учасникам вручили дипломи та подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus