USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині відкрили новий дитячий майданчик

25 Травня 2018 18:09
У селі Малий Порськ (Голобська ОТГ) за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» встановили новий дитячий майданчик.

Малий Порськ - невеличке село, яке налічує всього 280 мешканців. У школі навчається лише 17 діток. Жителі села хочуть бачити свою «малу Батьківщину» процвітаючою та перспективною. А тому, за ініціативою батьків та за співфінансуванням Фонду Ігоря Палиці, та допомогою сільської ради на шкільному подвір’ї встановили дитячий майданчик.

На урочисте відкриття жителі запросили голову Голобської ОТГ Сергія Гарбарука, депутата Волинської обласної ради Олександра Омельчука (УКРОП) та депутата Ковельської міської ради Ігоря Пініса (УКРОП), які з радістю відгукнулися на запрошення.

Перед присутніми із святковим концертом виступали учні школи.

Депутат Волинської обласної ради Омельчук Олександр зазначив: «Найцінніше є те, що зроблено громадою спільно. Це дає впевненість у власних силах і надихає на нові звершення».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 27 Травня 2018 11:45
А де майданчик?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus