USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

На Волині водійка Renault виїхала на бордюр та збила двох людей

25 Травня 2024 09:36
Автопригода трапилася учора, 24 травня, у Ковелі на вулиці Холмська.

Про це інформує поліція Волині.

45-річна ковельчанка, керуючи автомобілем Renault Megane, не врахувала дорожньої обстановки, виїхала на бордюр та здійснила наїзд на двох пішоходів, 58 та 39 років. Постраждалі отримали тілесні ушкодження, одного з них госпіталізували.

Транспортний засіб поліцейські вилучили, водійка була твереза.

Читати ще: Протокол отримали батьки: у Луцьку спіймали 14-річного хлопця за кермом Range Rover

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 25 Травня 2024 10:44
Якщо водій не вміє взагалі ні гальмувати ні рушати -це є фактор номер 1 що ця мадама купила посвідчення водія та не має жодного практичного наваику водіння. Потрібно знайти де та хто підписав їй практичний екзаментта покарати у два рази сильніше ніж її по цій статті наїзд на піхоходів на тротуарі. А саму водійку конфіскувати автомобіль щоб на далі вона не змогла творити із себе ліквідатора та самоліквідатора. Цеж є жахливо коли в україні за гроші продають вводійські посвідчення. Притягнути до кримінальної відповідальності всіх причетних хто робив їй це посвідчення. Гарна би була справа відносно центрів мвс де видають та приймають екзамен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus