USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На волинському кордоні вилучили партію цигарок на 180 тисяч доларів

5 Січня 2017 14:46
1240 ящиків безакцизних цигарок вартістю понад 180 тисяч доларів затримали на волинському кордоні.

Про це повідомляють у прес-службі Державної прикордонної служби.

Оперативними підрозділами Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, в пункті пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, було затримано вантажний автомобіль з великою партією сигарет.

Під час оформлення цього транспортного засобу під керуванням громадянина Республіки Білорусь у прикордонників виникли підозри щодо легітимності відправника та отримувача 1240 ящиків цигарок.

З метою недопущення незаконного ввезення підакцизних товарів на територію України та проведення подальших перевірочних заходів, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду вантажу.

В результаті чого було встановлено, що сигарети, які переміщуються через державний кордон, не мають марок акцизного збору та містять ознаки незаконного виготовлення та підробки пакування. Також в ході вивчення товарно-супровідних документів виникли сумніви щодо їх автентичності, дані про підприємство-відправника мали ознаки фіктивності.

У зв’язку з чим, на адресу ГУ ДФС України у Волинській області прикордонники направлили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відомості внесено в ЄРДР, розпочато досудове розслідування, проводяться невідкладні слідчі дії, транспортний засіб з тютюновими виробами, вартістю понад 180 тисяч доларів США, затриманий та вилучений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь М. Показати IP 5 Січня 2017 15:06
1240 ящиків безакцизних цигарок вартістю понад 180 тисяч доларів затримали на волинському кордоні.- це суттєвий "внесок" до держ.бюджету 2017р.
----- Показати IP 5 Січня 2017 19:06
Як можна визначити вартість фальсифікату??? Це ціна тютюну і бумаги???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus