USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На «Ягодині» перевізники зерна й продуктів тваринного походження зможуть пройти кордон тільки за записом в єЧерзі «Ветеринарний контроль»

8 Лютого 2023 17:59
Усі авто із вантажем зерна, шроту, макухи, жому, продуктами тваринного походження у пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» проходять суто за записом в електронній черзі «Ветеринарний контроль».

Про це повідомили в Укртрансбезпеці.

За вимогами польської сторони, вантажі тваринного походження, а також зерно, шрот, макуху та жом спрямовують на проходження ветеринарного контролю.

У зв’язку із цим транспортні засоби, які перевозять вказані вантажі, можуть проїхати до пункту пропуску тільки за записом у черзі «Ветеринарний контроль».

Перевізникам, які помилково зареєструвалися у загальну чергу, потрібно скасувати попередній запис та створити новий у черзі «Ветеринарний контроль», оскільки їх не буде допущено до в'їзду в МАПП.

Станом на 12:00 8 лютого орієнтовний час очікування в електронній черзі «Ветеринарний контроль» пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ» складав 4 дні 8 годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus