USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «Ягодині» затримали громадянина Молдови, який віз у Росію 21 кг гашишу

18 Травня 2022 13:07
На Волині попередили контрабанду наркотичних засобів на суму майже 400 тис. доларів.

Про це інформує пресслужба СБУ у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що громадянин Республіки Молдова намагався перемістити через міжнародний пункт пропуску «Ягодин» наркотичний засіб – смолу канабісу (так званий «гашиш»). Наркотик зловмисник приховав у паливному баку свого автомобіля та планував його транзитом доправити до росії. Однак, під час прикордонно-митного контролю його сховок був виявлений.

29 згортків, замотаних у харчову плівку, виявили у ході повного митного огляду з використанням технічних засобів митного контролю. Вага вилученого «гашишу» складає понад 21 кілограм. Вартість на «чорному ринку» становить майже 400 тис. доларів США.

Слідчі Управління СБ України у Волинській області розпочали кримінальне провадження та планують повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Заходи з викриття проводились співробітниками Управління СБ України у Волинській області спільно з працівниками Волинської митниці Держмитслужби, військовослужбовцями Луцького прикордонного загону за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уася Показати IP 18 Травня 2022 13:55
Цікаво, як він під час війни - хотів в рашку через Україну потрапити?
БНОН Показати IP 18 Травня 2022 15:10
Та і нехай би віз! Треба було йому ще в мішок добавити, щоб обдовбані москалі пошвидше виздихали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus