USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На львівський джаз-фест запросили єдиного художника. Він з Луцька. ФОТО

7 Грудня 2009 10:55
У рамках дев`ятого міжнародного фестивалю «Jazz Bezz – 2009» у Львові відкрито персональну виставку фотознімків «PhotoJazzBez - знімки з яких ллється джаз» відомого луцького фотомайстра Олександра Більчука. Він єдиний фотограф України, якого удостоїли честі супроводжувати професійну музику візуальним мистецтвом.


 
Фотороботи майстра огортають глядача нестримною енергією джазу. Йому вдалося вловити найвищу точку напруги музиканта чи співака. Були схвальні відгуки, бука критика окремих робіт. Але не було байдужості. Відкрив виставку світовий джазмен Влодко Кауфман.
 

 
«Як неможливо двічі однаково зіграти джаз, так само неможливо повторити одне і те ж фото», – коротко охарактеризував ідею виставки її автор лучанин Олександр Більчук.
 

 
Дивним відкриттям стало те, що зовсім некомерційний проект схвилював публіку і більшість запропонованих знімків ще на самому відкритті була розкуплена.
 

 
Допоки світлини роз’їдуться по приватних колекціях, усі бажаючі можуть ними милуватись до 20 грудня у львівській арт-каварні «Квартира 35».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 14:07
це ще раз доводить те, що Львів таки дійсно по-праву можна назвати культурним центром України. Бо у Луцьку такого ажіотажу роботи Більчука не викликають (такі у нас, видно, поціновувачі)
Roma Показати IP 7 Грудня 2009 16:39
Більчуку респект, давно вже повинен виставлятися в Києві і Москві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus