USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нардеп з Волині – за скасування додаткових платіжок за транспортування газу

29 Січня 2020 19:16
Нардеп з Волині Вячеслав Рубльов виступає за скасування додаткових платіжок за транспортування газу.

Про це народний депутат написав на своїй сторінці у фейсбук.

Він зазначає, що такі нарахування несправедливі, адже в 90-ті роки українці самі проводили трубопроводи з блакитним паливом до своїх осель.

«Виходить, що чим більше вдома зварили їсти або чим тепліше в квартирі, тим вища ціна доставки газу, а отже більша сума в платіжці», – зазначає народний депутат.

Та додає, що за кожен день прострочки платежу споживач, окрім оплати послуги розподілу, має сплатити ще й компенсацію, яка дорівнює розміру самої плати – тобто фактично за період, на який прострочено платіж, споживач має сплатити подвійний тариф за розподіл. При цьому датою оплати є не дата оплати квитанції в банку чи онлайн, а дата, на яку оплата була зарахована на рахунок.

«Сплатити за доставку газу, потрібно щомісяця до 20 числа. Між іншим, пенсії і зарплати нараховують в кінці місяця, то ж виходить, що платити навіть не буде чим. Тому вважаю, що постанову НКРЕКП про дві платіжки за газ треба скасовувати. Бо інакше нам ще введуть квитанцію за доставку квитанції», – констатує нардеп.

Він вже готує запит щодо відміни згаданої постанови, бо впевнений, що документ необґрунтований і відкриває широкі можливості для банків та облгазів наживатися на українцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
українець Показати IP 29 Січня 2020 19:27
Молодець В.Рубльов!Приємно читати,що депутат вболіває за громадян України,тоді,як ненажери від "Нафтогазу" викачують останні копійки.
Володимир до українець Показати IP 2 Лютого 2020 13:50
Він думає про своє майбутнє!
скептик Показати IP 29 Січня 2020 20:00
раніше в тарифі за газ вже було закладено вартість його транспортування і додатковий платіж за РОЗПОДІЛ (!!!) є незаконним. залишивши попередню вартість газу, добавили ще надуману послугу за РОЗПОДІЛ ГАЗУ !!!!!!! що це за послуга ?!!!!!! можливо оглоїди з нафтогазу ще виставлять послугу за колупання в д"пі ? та й сама вартість газу є висмоктаною з пальця, надуманою , суперечить законодавству. і не відповідає реальним витратам на його видобуток. привязуючи вартість газу до цін нідерландського хаба, зеленод"пим треба було б спочатку привязати зарплати до нідерландських. це вже не ротердам плюс, а ZEGUANDON без плюсів
скептик Показати IP 29 Січня 2020 20:03
відповім авторам цих тарифів відомим висловом зе-президента: ПІШЛИ ВИ В ЖОПУ !!!!!!!!
Анонім Показати IP 29 Січня 2020 20:45
а раніше вони тіпа безкоштовно доставляли
Корiнний лучанин Показати IP 29 Січня 2020 21:17
А ранiше ( до 2014) вони не доставляли . Адекватнi люди були при владi.
Да ну нх до Корiнний лучанин Показати IP 30 Січня 2020 12:54
Раніше все було в тарифі закладено. А зараз і в тарифі, і ще зверху. Ну але ми ж самі їх вибрали...
Марка Показати IP 29 Січня 2020 21:51
Молодець, усі поштарі свічку за здоров'я поставлять!!)))
брежнєв л.і. Показати IP 29 Січня 2020 22:33
Великий відсоток газових труб прокладено ще за СССР, тобто за народні гроші, а тепер у них появився власник, сумніваюсь, що держава і хоче брити і так збіднілий народ. Щоб брати з чогось гроші, потрібно спочатку збудувати, виробити, створити щось за власний кошт, або взяти на це кредит, а то досталось все за копійкі при розвалі союзу і стали вони міліардерами,тому що були біля кормушки і могли перші спи...ти. Рубльову респект!!!!
Правда Показати IP 30 Січня 2020 09:08
Стоп.Стоп.Можна погодитись.Але рішення прийнято.Його затвердило нове НКРЄКП.А хто в нас зараз влада?Агов.Самі виборці за це проголосували,а тепер гвалт.
Правда Показати IP 30 Січня 2020 09:19
Можна також додати,що з літа ціна за транспортування ще зросте.Але є й позитив.Цим ще раз підтверджено,що газ-це товар,а отже лічильники виключно індивідуальні(Закон) і вони мають бути встановлені до кінця року в кожному помешканні за кошти продавця товару(Закон).Якщо ні,то оплату буде проводити НЕМОЖЛИВО.
Смерть москалям Показати IP 30 Січня 2020 22:03
Пропоную неплатити за транспортування і відмовлятись від користування газом нехай сосуть собі.
Марія Показати IP 4 Лютого 2020 13:22
Та це взагалі дурдом повний.Прийшла платіжка за доставку газу 140 грн,вказано що за минулий рік напалили 1300 кубів газу,а насправді хата стоїть закрита 5 років,і ніхто там навіть не користувався газом.Прийшли у газконтору вирішувати це питання...Відповідь:такий закон,не напалили зовсім газу,то платіть, вам порахувала система просто так від квадратури будинку.Це нормально??? Це здирство і знущання над людьми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus