USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Навколо світу за 9 днів: екіпаж українського літака «Руслан» здійснив навколосвітню подорож

5 Березня 2021 20:26
Пілоти українського літака «Руслан» виконали низку рейсів до Австралії, звідки вже було ближче летіти вперед, ніж повертатися назад.

Про те, як в українських мандрівників украли цілу добу і як вони зустріли осінь у Мельбурні та весну в Німеччині – йдеться у сюжеті ТСН.

Звичайний маршрут 23 лютого. Український «Руслан» з німецького Лейпцига через Ісландію вирушає у США, звідки у летить у Південну Америку. Але потім з мексиканського Канкуна їх відправляють на Гаваї.

Кілька днів екіпаж насолоджується красивими пляжами в Гонолулу – з вікна готеля, бо карантин, а вже звідти їх відправляють прямісінько у майбутнє.

За бортом темно, лінію зміни дат можна побачити лише на карті.
Політавши трохи по Австралії, український екіпаж з посадками в Малайзії, Індії, Азербайджані та Туреччині повернувся до німецького Лейпцига. У повітрі пілоти провели загалом трохи більше ніж 3 доби і пролетіли 52 з половиною тисяч кілометрів. А вже сьогодні повернулися до рідного аеропорту Гостомеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Могли б Показати IP 6 Березня 2021 07:58
Уже за 30 років *руслана* від *мрії* відрізнити
Майнрид Показати IP 6 Березня 2021 15:39
Давно дивлюсь в ютубі відеоблог Антонова, він і на Мрії літає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus