USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбільший спортзал та нові кабінети для першокласників: школу у Вербці відкрили після реконструкції

2 Вересня 2020 08:44
Модернізований навчальний заклад після реконструкції відкрили у селі Вербка Ковельського району 1 вересня.

Загалом будівництво школи розпочалося ще у 2018 році, однак, найбільше фінансування на будівництво цього навчального закладу було виділене з державного бюджету саме цьогоріч. Загальна кошторисна вартість будівельних робіт склала понад 56 млн грн, з яких майже 50 млн грн – це кошти ДФРР, решта – кошти місцевих бюджетів, інформують у Волинській ОДА.

У 2020 році навчальний заклад будувався в рамках програми Президента України «Велике будівництво» і , як і планувалося, 1 вересня учні мали змогу переступити поріг оновленої сучасної школи. Відтепер тут добудована нова трьохповерхова будівля, в якій розміщена простора актова зала, облаштований сучасним обладнанням харчоблок з обіднім залом на 100 місць. Також облаштоване нове навчальне приміщення для першокласників на 18 місць, бібліотека та методичний кабінет.

Особливу увагу присутніх привернули спортивні зал та майданчик, оскільки збудовані вони відповідно до найсучасніших стандартів. До слова, спортзал – найбільший зі шкільних спортивних залів на Волині, а спортмайданчик просто вражає, адже облаштований для занять різними видами спорту, у тому числі біговими доріжками зі штучним покриттям.

Схвальні відгуки педагогічного колективу, батьків та гостей школи отримали й інші приміщення закладу, адже побудовані і обладнані всі вони на найвищому рівні.

Слід зазначити, що новий навчальний рік для учнів розпочався з першого уроку, присвяченого правилам безпечного навчання під час карантину, після якого усі діти розійшлися по домівках. Відтак, зважаючи на дощову прохолодну осінню погоду та карантинні обмеження, урочисте відкриття школи відбулося лише з незначною кількістю учнів. За словами педагогічних працівників закладу, учні з нетерпінням чекали початку навчального року в новій сучасній школі і з радістю завтра сядуть за шкільні парти.

Відтепер нова сучасна простора школа буде не лише радувати око місцевих жителів, а в першу чергу, сприятиме повноцінному навчанню та розвитку учнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus