USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Наїзд на пішоходів в Німеччині: водій позашляховика був пʼяний, загинуло 5 людей

2 Грудня 2020 08:29
Жертвами наїзду позашляховика в німецькому місті Трір стали 20 осіб – 15 отримали травми різної тяжкості і пʼять людей загинули, серед них 9-місячне немовля.

Як пише Reuters, серед загиблих були три жінки і один чоловік. Деякі з постраждалих у критичному стані, повідомляє Бабель.

За даними FAZ, 51-річний чоловік, який перебував за кермом автомобіля, був пʼяний. Поліція не розглядає головною версією теракт ісламістів.

Затриманий громадянин Німеччини пройде психічну перевірку – у нього є ознаки психічного захворювання. Повідомляється, що підозрюваний останні кілька ночей провів у машині, на якій збив людей. Позашляховик був зареєстрований на чуже імʼя.

1 грудня в місті Трір позашляховик вʼїхав на швидкості в пішохідну зону і збив десятки людей. Водія затримали через кілька хвилин. Правоохоронці зʼясовують усі деталі події, в тому числі і мотиви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus