USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

НАЗК перевірить півмільйонний виграш Ляшка

25 Жовтня 2017 20:07
В Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що в найближчий час перевірять декларацію лідера Радикальної партії, нардепа Олега Ляшка.

Про це повідомила прес-служба НАЗК.

"Враховуючи суспільний резонанс щодо суб’єкта декларування – народного депутата України Олега Ляшка, відповідно до Закону, Національне агентство зазначає, що здійснить відповідну перевірку наданого суб’єктом декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стан", - йдеться у повідомленні.

В НАЗК додали, що у разі виявлення порушень Національним агентством будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нардеп Олег Ляшко вніс до декларації понад півмільйона гривень лотерейного виграшу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 25 Жовтня 2017 20:46
Ось воно що Міхалич, не насмоктав, а "виграв" в спортлото... https://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/75007.phtml#main_photo

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus