USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не з’явився у військкомат, бо захворів. Волинянина судили за ухилення від мобілізації

7 Січня 2024 23:03
У Ратному судили чоловіка за ухилення від мобілізації. Ратнівський районний суд присудив волинянину три роки тюрми, але замінив на рік іспитового.

9 серпня 2023 року Василь М. особисто отримав повістку про призов на військову службу. Проте 12 серпня чоловік так і не з’явився у пункт збору.

Читати ще: Навчається у Польщі: на Волині судили студента, який хотів виїхати за кордон, купивши «інвалідність»

Під час судового засідання волинянин визнав свою вину. Як пояснив, у пункт збору у вказаний день не з’явився, бо захворів. Також зауважив, що за медичною допомогою до лікарів не звертався.

Враховуючи щире каяття Василя М., суд призначив йому три роки позбавлення волі. Проте замінив покарання на один рік іспитового строку.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 8 Січня 2024 00:18
А так як засуджених мобілізувати не можна - вуаля. Він тепер «вільна людина». Ха-ха
Анонім до Олег Показати IP 8 Січня 2024 12:42
Він не відбув покарання, "відсидки" немає такого можуть знову хапнути.
Олександр до Олег Показати IP 16 Січня 2024 17:55
Х.....р там. Натепер правова позиція судів наступна: засудження особи за статтею ухилення від проходження військової служби під час мобілізації до умовного терміну з іспитовим строком не є перешкодою до повторного вручення повістк. Вуаля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus