USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Небачена щедрість»: матерям загиблих в «ДНР» бойовиків роздали шуби за загибель синів

8 Лютого 2023 14:29
Удовам загиблих солдатів з самопроголошеної «ДНР» місцева влада пожертвувала 21 шубу за заслуги їхніх «синочків» на фронті.

Про відповідну «нагороду» розповів соратник колишнього ватажка проросійських бойовиків «ДНР» Гіркіна Євген Скрипник, передає УНІАН.

Він відзвітував про «подарунки» жінкам, які втратили чоловіків у російсько-українській війні.

Пізніше в мережі розійшлося відео з вдячністю мам загиблих солдатів з «ДНР». Жінки встали, щоб сказати «спасибі» місцевій владі за нові шуби.

«Ми сьогодні отримали несподівано таку допомогу, дуже вдячні вам. Тут зібралися сім’ї загиблих військовослужбовців. Ну правда, спасибі вам велике від чистого серця!»- заявили вони.
Подарунки російської влади за смерть окупантів

На цей час родичі загиблих на війні з Україною росіян активно отримують подарунки з боку місцевої влади, щоб зайвий раз не засмучуватися через смерть рідних дітей та близьких.

Нещодавно вдова загиблого майора РФ розв’язала справжню війну з його матір’ю за право отримати компенсацію з боку місцевої влади.

Також в Підмосков’ї сім’ям мобілізованих солдатів подарували по 10 кг картоплі та моркви. Їхні родичі були дуже щасливі нечуваним рівнем підтримки з боку влади РФ.

Тим часом лідер РФ Володимир Путін активно роздає посмертні нагороди загиблим «героям». Він нагородив званням російського попа-агента ФСБ Васильєва за вбивство українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus