USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Немає шансів побачити його таким, яким він був до аварії»: прогноз лікаря про стан Міхаеля Шумахера

18 Вересня 2020 23:05
Швейцарський нейрохірург Еріх Рідерер вважає, що стан експілота «Формули-1» Міхаеля Шумахера після мозкової травми не покращиться.

За словами професора, Шумахер може перебувати у вегетативному стані, пише 24 канал.

«Думаю, Міхаель знаходиться у вегетативному стані – він прокинувся, але не відповідає. Він дихає, серце б’ється. Ймовірно, він може сідати і робити з чужою допомогою маленькі кроки, але не більше. Вважаю, це його максимум. Думаю, немає шансів побачити його таким, яким він був до аварії», – сказав Рідерер в інтерв’ю для документального фільму «Міхаель Шумахер: в пошуках правди».

Що відомо про травму Міхаеля Шумахера

У грудні 2013 року Шумахер отримав серйозну черепно-мозкову травму під час катання на лижах в французьких Альпах, після чого впав у кому. Йому провели декілька операцій, але гонщик після пошкодження ще жодного разу не показувався на публіці.

Влітку 2014 року німецький гонщик прийшов до тями, після чого продовжив курс реабілітації у власному будинку на березі Женевського озера.

Сім’я і оточення Шумахера вкрай рідко розповідають про його стан, лише уточнюючи, що не варто чекати швидкого одужання. Дружина гонщика Корінна Шумахер взяла на себе керівництво процесом відновлення і ретельно оберігає його від уваги преси.

На початку червня 2020 року повідомили, що Міхаель Шумахер найближчим часом перенесе нову експериментальну операцію, спрямовану на відновлення нервової системи спортсмена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus