USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ні обіцянок, ні пробачень»: у Луцьку на підтримку ЗСУ виступив Віктор Павлік та зібрав 80 тис. на аукціоні. Фото

22 Січня 2023 13:00
В обласному центрі Волині виступив останній романтик країни, легендарний співак Віктор Павлік. За свою кар‘єру він дав сотні концертів, а 21 січня виступив у Show Basilic на підтримку Збройних сил України.

Незвичне поєднання романтичних треків виконавця, які давно є хітами, колядок та народних пісень стали основою концертної програми «Різдвяні історії».

Віктор Павлік розпочав виступ з романтичної композиції «Ти подобаєшся мені».

«Вітаю вас, Луцьк! Я страшенно люблю ваше місто, адже у Луцьку живуть найкрасивіші дівчата. Сьогодні я буду співати вам та разом ми будем збирати кошти на Збройні сили України. Я радий, що ви знайшли час та прийшли на зустріч з піснею», – сказав Віктор Павлік.
Оскільки свята продовжуються, співак разом зі своїми музикантами багато колядували та виконували народні пісні. Звичайно, не обійшлося без треків, в яких оспівується любов до жінки – «Білі черемхи» та «Кохайте жінку».

А далі в концерті була пауза, однак поціновувачі таланту співака не мали часу сумувати, адже для них влаштували аукціон на підтримку ЗСУ. Присутні змагалися за туровий бейджик артиста його гітару з автографом та гітару, підписану бійцями, вінілову платівку, трофейну базуку, мерчову футболку Віктора Павліка та марки від «Укрпошти» з тракторними військами. Загалом за усі лоти вдалося виторгувати 80 тисяч 100 гривень, які будуть спрямовані Віктором Павліком на підтримку наших захисників.
«Другий блок ми хотіли б розпочати з серйозної композиції. Пісні, яку ми заспіваємо, цьогоріч виповниться 110 років, вона була написана 1913 році. Ця пісня стала символом, вона була написана, як гімн для січових стрільців. Пройшло дуже багато років. Тільки в часи, коли Україна стала незалежною, про цю пісню стали дізнаватися все більше. Попри те, що за цю пісню забирали в міліцію, ми співали її з хлопцями. Зараз цю пісню знають та співають в усьому світі, але шкода, що такою ціною», – сказав Віктор Павлік та заспівав «Ой, у лузі червона калина».
Далі слухачі відривалися під легендарні «Шикидим», «Нема з ким», «Афіни, Київ, Істамбул», «Яна», а насамкінець співак виконав «Ні обіцянок, ні пробачень».
Після такого розриву лучани просто так не відпустили Віктора Павліка зі сцени. Тож на біс він виконав народну «Чорнобривці» та вчергове заколядував разом зі своїми музикантами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus