USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

«Ні цвяха, ні жезла»: у Луцьку відзначили кращих автомобілістів

25 Жовтня 2019 15:21
У Луцьку з нагоди професійного свята відзначили найкращих автомобілістів та дорожників.

Урочистості відбулися сьогодні, 25 жовтня, у сесійній залі приміщення обласної ради.

Усіх причетних до свята привітав, а також вручив подяки, тимчасовий виконувач обов’язків директора департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА Віктор Довгополюк.

«Шановні присутні! Вітаю усіх вас зі святом автомобіліста і дорожника. Ці професії дуже тісно пов’язані між собою. І ми раді, що наші дороги стають кращими завдяки вашій праці, завдяки тому, що наші з вами зусилля співпали і ми бачимо, як воно має бути. Здоров’я вам, вашим сім’ям, рідним, кращих здобутків», – зазначив посадовець.
Від імені Луцької міської ради з професійним святом присутніх привітала Ірина Чебелюк.

«Варто відзначити, що без вашої праці не зможе повноцінно функціонувати жодна сфера, жодна галузь та повноцінно існувати сучасне суспільство. Кожен із вас трудиться у різних галузях. Хтось – керує транспортом, а хтось – доглядає за станом дорожнього покриття. І від кожного залежить якість надання послуг, вчасність перевезення.

Від щирого серця бажаю вам здоров’я, сил, наснаги, енергії та аби ваша праця завжди була належно оціненою. Легких доріг, міцних залізних коней та нехай кожного із вас вдома завжди чекають рідні та близькі».
Також з нагоди професійного свята вітання висловила й голова Волинської облради Ірина Вахович: «Це свято ніби покликане об’єднати тих, хто будує та відновлює дорожні артерії та тих, хто курсує ними, перебуваючи за кермом. Якісні автошляхи є ознакою модернізації життя та свідченням стабільного розвитку держави. Разом з тим, важливо пам’ятати, що бути водієм – це велика відповідальність не лише за власне життя, але й за життя пішоходів та пасажирів. Вірю, що волинські автомобілісти та дорожники й надалі докладатимуть максимум зусиль для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, впроваджуватимуть нові маршрути, розвиватимуть транспортну інфраструктуру нашого краю. Від усіх обранців волинської громади та від себе особисто бажаю усім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та добробуту в родинах. Зеленого світла не лише на автошляхах, а й на особистих життєвих дорогах. Нехай відстані долаються з легкістю, а вдома на вас завжди чекають рідні люди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus