USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Норвегія заборонила висадку з великих круїзних лайнерів у своїх портах

4 Серпня 2020 08:44
Норвегія заборонила зупинятись в своїх портах лайнерам з понад сотнею пасажирів на борту, заявив у понеділок, 3 серпня, міністр охорони здоров’я країни Бент Хьойє.

Ця заборона діятиме протягом двох тижнів та не стосуватиметься міжнародних та внутрішніх поромів, передає Кореспондент.

Це рішення ухвалили після спалаху коронавірусу на борту круїзного лайнера MS Roald Amundsen компанії Hurtigruten, де інфікувалось щонайменше п’ять пасажирів та 36 членів екіпажу. Зараз вони перебувають у лікарні міста Тромсе, де також стоїть лайнер. Влада міста закликала усіх, хто перебував на борту корабля чи контактував з пасажирами та членами екіпажу, зв’язатися з лікарнями.

У відомстві з охорони здоров’я побоюються, що вірус міг бути рознесений з лайнера в десятках міст та сіл уздовж західного узбережжя Норвегії. Загалом могли бути зачеплені 69 населених пунктів.

Круїзна компанія Hurtigruten була однією з перших, яка відновила плавання під час пандемії. "Попередня оцінка показує, що стався збій в кількох наших внутрішніх процедурах’’, – заявив генеральний директор Hurtigruten Даніель Скілдам. Компанія на невизначений строк зупинила роботу своїх трьох круїзних лайнерів. Поліція Норвегії заявила, що розпочне розслідування цього випадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus