USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Окупанти вдарили по центру Миколаєва: майже два десятки поранених, є загиблі

20 Липня 2023 08:23
Російські окупанти вночі 20 липня завдали удару по центру Миколаєва, внаслідок чого спалахнули житловий будинок і гаражі.

Як повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, наразі відомо, що постраждали 18 людей, з них 9 госпіталізовані, в тому числі 5 дітей. Керівник ОВА також повідомляв, що є загиблі, однак точної цифри не назвав.

Крім того, за даними Кіма, з під-завалів врятовано двох людей. «Це диво, що вдалось врятувати», прокоментував він.

Як уточнив мер міста Олександр Сєнкевич, врятованими виявились чоловік і жінка. Також багатьом мешканцям надали допомогу на місці.
«Наразі на місце виїхали комунальники. Починаємо прибирати територію. Щодо відселення людей, маємо дві локації. З жителями працюють представники адміністрації району», – повідомив Сєнкевич.

Крім того, в Нацполіції додали, що внаслідок удару агресора руйнацій зазнали житлові багатоповерхівки у центрі міста, гаражні приміщення громадян та інші об’єкти цивільної інфраструктури.

«На місці події працюють слідчі, криміналісти обласного главку поліції, рятувальники, представники прокуратури та управління служби безпеки України, які фіксують кожен факт російської агресії проти мирного населення», – повідомив заступник начальника Головного управління Нацполіції начальник слідчого управління Едуард Соловйов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus