USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Олексій Навальний знепритомнів на борту літака: прессекретар заявляє про отруєння

20 Серпня 2020 09:14
У Росії сталася надзвичайна пригода з головним опозиціонером країни Олексієм Навальним. Він прямував до Москви з Томська авіарейсом компанії S7. Раптово в повітрі Навальному стало погано. Літак терміново запросив посадку в аеропорту Омська і для нього екстрено звільнили смугу.

Про це повідомив Telegram-канал Mash, пише СТРАНА.ua.

Після екстреної посадили політика терміново доставили в місцеву лікарню. Зараз він перебуває під наглядом лікарів в токсікореанімаціі, але в свідомість так і не прийшов.
Його прессекретар Кіра Ярмиш підозрює, що його намагалися отруїти.

Про це вона написала на своїй сторінці в Twitter, повідомляє СТРАНА.ua.

Вона згадала схожу ситуацію, яка трапилася з Навальним рік тому і вважає, що в цей раз з російським опозиціонером хотіли зробити щось схоже.

«Рік тому, коли Олексій сидів у спецприймальні, його отруїли. Очевидно, зараз з ним зробили те ж саме. Ми припускаємо, що Олексія отруїли чимось, підмішаним в чай. Це було єдине, що він пив зранку. Лікарі кажуть, що токсин швидше всмоктався через гарячу рідину. Зараз Олексій без свідомості», – поділилася прессекретар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Путін Показати IP 20 Серпня 2020 11:15
Потін працює на випередження, щоб взагалі ніяких опозиціонерів не було. Щоб навіть близько не дійшло до того що зараз в Білорусі відбувається
Да до Путін Показати IP 20 Серпня 2020 15:51
Сцить. Подивився на Україну, глянув на Білорусь, - теж щось подібне ... Тому і діє на випередження, травить останнього можливого суперника від опозиції. Хоча Навальний опозиціонер такий собі ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus