USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Олімпійський вогонь у Греції вперше в історії запалила жінка

13 Березня 2020 09:58
В стародавньому грецькому місті Олімпія запалили олімпійський вогонь для Олімпіади-2020, яка відбудеться влітку. Церемонія пройшла без глядачів через пандемію коронавірусу Covid-19.

Про це повідомляє Олімпійський комітет, пише znaj.ua.

Так, після урочистого запалення олімпійського вогню стартувала його естафета. Вперше в історії естафету почала жінка – грецька чемпіонка зі стрільби Анна Коракакі.
Потім вона передала вогонь японській чемпіонці з легкої атлетики Мідзукі Ногучі, яка стала першою японською спортсменкою в естафеті. Останньою отримає вогонь в Греції спортсменка Катерина Стефаніда.

Після цього олімпійський вогонь літаком доставлять в Японію. Подорож розпочнеться з регіону Тохоку. Уточнюється, що 24 липня олімпійський вогонь можна буде побачити на стадіоні в Токіо.
Варто відзначити, що на іграх змагатимуться 11 тисяч спортсменів, які представляють 206 Національних олімпійських комітетів і олімпійську команду для біженців. Паралімпійські ігри пройдуть з 25 серпня по 6 вересня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
факт Показати IP 13 Березня 2020 11:04
То нехай вже задмухує! Невже не видно, що у світі робиться?! Олімпіади не буде!!! Але тим грекам все фіолетово...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus