USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Останній шлях в останній день весни: завтра до Луцька привезуть полеглих Героїв

30 Травня 2023 23:21
До Луцька в останній день весни 31 травня прибуває гуманітарна місія «На щиті», яка повертає додому тіла Героїв, загиблих на війні від рук російських окупантів.

Про це повідомила волонтерка Еля Коротинська.

Зустріч полеглих захисників заплановано орієнтовно о 08:00.

У межах цивільно-військового співробітництва на Волинь повертають тіла Героїв, які полягли в бою проти окупантів.

Як повідомив «Автомайдан України», зустрічатимуть екіпаж «На щиті» при в'їзді до Луцька. Збір о 07:45 на АЗС King Oil. Супровід відбуватиметься за маршрутом Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул. Стефаника.

Про дату, час та місце поховання кожного Героя буде повідомлено окремо.

«Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «На щиті», пригальмуйте, прийміть вправо і зупиніться, аби пропустити жалобний кортеж. Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною.

Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце або опуститись на одне коліно», – зазначено в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus