USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Парламент Ізраїлю саморозпустився і призначив дату виборів

27 Грудня 2018 08:15
Кнесет – парламент Ізраїлю – прийняв в середу законопроект про саморозпуск і призначив дострокові вибори на 9 квітня. З 2 січня парламент йде на передвиборні канікули.

Про це повідомляє канал24 з посиланням на радіо Kan.

Зазначається, що 102 депутати проголосували за розпуск чинного складу палати, двоє утрималися. Після затвердження цього законопроекту Кнесет з 2 січня йде на так звані передвиборчі канікули. Уряд Біньяміна Нетаньяху продовжить працювати до формування в кінці квітня 2019 року нового кабінету за результатами голосування.

Останні опитування громадської думки пророкують перемогу на дострокових виборах 9 квітня партії Нетаньяху "Лікуд". Нетаньяху очолює ізраїльський уряд третій термін поспіль з 2009 року і четвертий у кар'єрі.

Рішення про розпуск кнесету і проведення дострокових парламентських виборів одноголосно прийняли 24 грудня голови партій, що входять в урядову коаліцію Ізраїлю. Причиною розпуску парламенту стали розбіжності навколо законопроекту про призов ортодоксальних іудеїв в ізраїльську армію. Спочатку парламентські вибори повинні були відбутися у листопаді 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus