USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Партнерство з Україною»: представники Волині відвідали ювілей організації

30 Січня 2023 22:10
Днями у німецькому місті Цвікау відбулося засідання Асоціації «Партнерство з Україною» з нагоди 10-річчя її заснування. До участі долучилися староста Ласківського округу Тетяна Шейчук та головний спеціаліст відділу міжнародної діяльності та туризму виконавчого комітету Володимирської міської ради Валерія Корнієнко.

Про це повідомляє Відділ міжнародної діяльності та туризму Володимирської міської ради.

Голова асоціації Карл-Ернст Мюллер привітав гостей з України, ознайомив з історією заснування асоціації та її діяльності за 10 років існування. Після цього він прозвітував перед членами асоціації про діяльність та фінансові витрати за 2022 рік.

Так, під час одинадцяти поїздок, Україні передали три автобуси гуманітарної допомоги, а також автомобіль для потреб пожежної частини Володимирської громади.

Для укриття одного з ліцеїв Володимира передали генератори, ліхтарики, батарейки, свічки та стільці. Також громада отримала кошти на придбання побутової техніки для внутрішньо переміщених осіб, продуктових наборів та для забезпечення функціонування соціальної їдальні.

Карл-Ернст також зауважив, що всі поїздки орієнтовні на потреби українців та наголосив на необхідності подальшої допомоги та підтримки нашої держави.

Фахівець з міжнародного співробітництва міської ради міста Цвікау Свен Дітріх привітав голову Асоціації з ювілеєм організації. Він зазначив, що в межах партнерства між громадами Володимира та Цвікау вже успішно завершені два проєкти. Ще два – у процесі реалізації.

До слів вітань долучились представниці Володимир-Волинської громади Тетяна Шейчук та Валерія Корнієнко, висловивши від імені міського голови та жителів громади вдячність за багаторічну підтримку та допомогу як у мирні роки, так і під час війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus