USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Переваги та характеристики мінеральної вати*

15 Серпня 2022 17:30
Мінеральна вата – чудовий будівельний матеріал, який використовується для утеплення даху, а також стін. Випускається у кількох формах. Найчастіше використовують рулонні матеріали. Для утеплення фасадів, які розташовані вертикально, застосовують також плитні матеріали.

Характеристики та особливості мінеральної вати

У продажу на сайті https://kiev.kub.in.ua/ є матеріали, які виготовлені з відходів скляної промисловості, а також з базальту. Саме це дозволяє отримати матеріал, стійкий до дії полум’я. Він чудово себе зарекомендував при утепленні промислових будівель, складів, а також житлових приміщень.

Якщо раніше працювати з мінеральною ватою було досить складно, то зараз ситуація повністю змінилася. Це можливо завдяки вдосконаленню виробництва. Наприклад, плитні матеріали, які використовуються для утеплення вертикальних будівель та стін, доповнені армуючими властивостями.

Головна особливість мінеральної вати з сайту https://kiev.kub.in.ua/uteplitel/mineralnaya-vata/ – у наявності прошарків повітря, що є між волокнами. Завдяки повітряним подушкам вдається утримувати тепло, що забезпечує чудові теплоізоляційні характеристики матеріалу.
Обираючи мінеральну вату, варто звертати увагу на її характеристики:

• Теплопровідність

• Товщина

• Звукоізоляційні властивості

Параметри вибору та класифікація мінеральної вати

Якщо основна мета – це забезпечити відсутність потрапляння звуку, то варто віддавати перевагу матеріалам, які відрізняються високим ступенем звукоізоляції. Для цього використовують покриття з фольги. Саме тому нерідко мінеральну вату поєднують з іншими матеріалами. Це дозволяє створити абсолютно нові будівельні матеріали, які дозволяють уникнути виконання великої кількості додаткових робіт. Для утеплення фасадів варто використовувати плитні матеріали, адже вони відрізняються армуючими властивостями та довго зберігають свою форму.

Скловата під час роботи здатна розділятися на волокна, які можуть пошкоджувати поверхню шкіри. Такого не трапляється, якщо використовувати базальтову вату, як-от https://kiev.kub.in.ua/uteplitel/mineralnaya-vata/material_bazaltovaya-vata/. Вона краще себе зарекомендувала та не розділяється на маленькі шматки гострого утеплювача. Не варто розглядати мінеральну вату як один зі способів звукоізоляції приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus