USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перші дні «Волині» на зборах. Відео

6 Лютого 2018 07:40
Уже протягом кількох днів ФК «Волинь» перебуває у турецькому Белеку.

Тренерський штаб на чолі з Віктором Богатирем продовжує потроху нарощувати навантаження та відпрацьовувати з футболістами різні тактичні та технічні моменти, повідомили у прес-службі клубу.

«Зараз команда працює у дворазовому режимі, відпрацьовуємо багато вправ та моментів на тренуваннях. Уже 9 лютого будемо готові зіграти перший спаринг. Наразі усі здорові та знаходяться у хорошому гуморі, а також мають велике бажання працювати», - розповів наставник «Волині» Віктор Богатир.

Про свої враження від зборів та головну мету на залишок сезону розповіли гравці клубу.

Олександр Климець: «Збори суттєво відрізняються від тих, які були у нас в академії. Тут усі старші, процес більш жорсткий, потрібно, щоб м’яч швидше ходив. Трохи важко, але дуже подобається, що ми багато займаємося та набираємося сил».

Юрій Тетеренко: «Під кожного тренера треба підлаштовуватися, адже він краще знає, як нам грати. По самих тренуваннях – зараз у нас нова тактика, і потихеньку з гравцями будемо вивчати її та грати футбол».

Євген Зарічнюк: «Ситуація зараз непроста, але головне – награти зв’язки на зборах, і тоді у чемпіонаті все буде добре. Щодо дня народження (3 лютого – прим. авт..), то за одинадцять років професійної кар’єри я лише одного разу святкував його вдома, а не на зборах, тому все з цим нормально».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus