USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час гасіння пожежі на Ківерцівщині виявили тіло людини

24 Жовтня 2017 09:49
У Ківерцівському районі під час гасіння пожежі у житловому будинку вогнеборці виявили тіло людини. Про це повідомили у прес-службі Управління ДСНС України у Волинській області.

Вранці 23 жовтня до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку у селі Хорлупи Ківерцівського району.

Для ліквідації надзвичайної події були направлені рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та працівники місцевих пожежних команд селища Олика та села Романів.

Вогонь, що виник усередині помешкання та перекинувся на перекриття дерев'яного житлового будинку, співробітники ДСНС локалізували о 08:48, а остаточно ліквідували о 09:00. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло 55-річного чоловіка.

Причина пожежі та обставини загибелі людини встановлюються.

Управління ДСНС України у Волинській області

закликає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті: будьте обережні з вогнем, не куріть у ліжку, пильнуйте за станом та справністю електромережі, ідучи з дому, не залишайте увімкненими електроприлади, особливу увагу приділяйте дітям – поясніть їм, що розваги з вогнем небезпечні.

У випадку пожежі телефонуйте за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus