USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під колеса легковика потрапив 14-річний хлопець на самокаті: деталі ДТП у Луцьку

30 Травня 2023 10:34
Ввечері 29 травня на проспекті Соборності Volkswagen збив підлітків на самокаті.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

24-річний лучанин при в’їзді на прибудинкову територію автомобілем Volkswagen Passat, здійснив наїзд на 14-річного школяра, який рухався електросамокатом по велосипедній доріжці.

Внаслідок автопригоди хлопець отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

Автомобіль та самокат поліцейські вилучили.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Уася Показати IP 30 Травня 2023 11:21
"здійснив наїзд на 14-річного школяра, який рухався електросамокатом по велосипедній доріжці." Я - дуже перепрошую, збив на проїзджій частині, там - немає ніякої велодоріжки (розмітки), самокатчик - 100% порушив правила, як мінімум - мусив пропустити авто, тобто - переконатись чи безпечно проїзджати. Знаючи з якою швидкістю самокатчики літають - не дивно, що так сталось. Цікаво, а на самокатах - можна по двоє їздити?
Відомий до Уася Показати IP 30 Травня 2023 12:17
Уася, Кількість людей на самокато- , вело- транстпорти, нерегулюється (начебто), тобто скільки поміститься, та потяне. Але коли бальше людей на самокаті - то спокійніше, бо менша швидкість у нього, і не льотає так як з одним. Згадую в дитинстві, по селі їхали по двоє троє на ровері на озера, водойми))
Уася до Відомий Показати IP 30 Травня 2023 13:31
На прокатних самокатах - "одна людина на самокат". Крім того, правила дорожнього руху - стосуються як самокатчиків, так і пішоходів. Їх не на тротуарі збили, а на дорозі. На цій моделі самоката, якщо не перевищувати вагу - швидкість не впаде, якщо перевищити - просто вимкнеться.
Відомий до Уася Показати IP 31 Травня 2023 17:03
Хіба він не тормозить (ручкою, чи тією клавішею(багато є видів)), навіть якщо перевищена вага. Ви що по "одному" на самокат то льотатимуть, як на аеросмугі. (якщо ще прошити модифікацію, цим і зняти обмеження). Краще хай по 3-х, то самокат не так швидко вже їде)) можна догнати пішком)))
Здоровий глузд до Уася Показати IP 30 Травня 2023 12:31
Може, перепрошую, настануть колись такі часи, коли на наші вулиці (власне, тротуари, де ми всі ходимо, а не "зварюівальники на пріусах") вернуться якісь правоохоронці, як це було раніше, і будуть штрафувати тих, хто переходить дорогу на червоне світло, хто їздить на самокаті по 2-є осіб, хто курить в громадських місцях, гадить в під"їздах і т.д. Зараз я бачу (часом) муніципальну поліцію, що лише штрафує власників автівок, що паркуються з порушенням ПДР. Ні порушників пешоходів ніхто не штрафує, ні лібителів смітити посеред вулиці, ні "курців". Дуже сумно.
Уася до Здоровий глузд Показати IP 30 Травня 2023 13:36
Перестаньте ,якраз ці на пріусах - тільки те і роблять що намотують кола по місту і виглядають тих - хто дорогу не там переходить, біля північного - буває по кілька разів на день бачу як штрафують...ну ,це також треба, але - погоджуюсь, це не має бути їхнім основним заняттям. А муніципали - тільки і вміють що бабусь ганяти, алко/нарко точку - не побачать в упор, навіть - якщо їх туди за руку завести. Приклад, все той же північний ринок, точка на точці, алкашів - тьма, а муніципали - обходять десятою дорогою.
Лучанин Показати IP 30 Травня 2023 11:47
Це нагальна проблема з так званими велодоріжками у місті. Влада розповідає що вони є, а по факту їх немає, тому що людина не може зрозуміти, вийшовши з двору, де саме велодоріжка, а де мають йти пішоходи. Ровер намальовано з початку доріжки і на кінці. А пройдіть 100 метрів... Де треба йти, а де їхати? Де знаходиться проїзна частина, а де пішохідна доріжка ми чітко бачимо, так має бути і з велодоріжками.
Александр - 1 Показати IP 30 Травня 2023 11:52
Далі буде. На жаль.. Питання до нашого мера - при всій повазі, коли ви наведете порядок з самокатчиками та лісапедістами на пішоходних зонах нашого міста? Особливо в центрі..
Відомий Показати IP 31 Травня 2023 16:51
Коли вже буде порядок з тими пішоходами, що кидаються під всі колеса, та коли вони не будуть уже повзати, на проїздній, вело- частинах. Стосується і центру, і усього міста, заміської, і області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus