USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під нічним клубом у Луцьку продавали «фен»

3 Жовтня 2013 11:55
Чоловік, який продавав наркотики біля нічного клубу «Опера» у Луцьку, постане перед судом, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Підозрюваний незаконно придбав психотропну речовину амфетамін і, аби продати, приніс із собою до нічного клубу «Опера», що в центрі Луцька. Пізніше молодик там же продав наркотиків за 300 гривень.

Згодом, під час обшуку, правоохоронці вилучили у чоловіка мобільний телефон, 50 гривень, купюру номіналом 1 гривня, в яку була загорнута марихуана, та 2 поліетиленових пакети з амфетаміном. Тож правоохоронці запідозрили, що він є постійним дилером, який збуває різні види наркотиків різним людям. У результаті вони встановили, що більшість операцій наркоторговець здійснює у приміщенні кафе «Євролот» на проспекті Молоді, 12.

Таким чином, їм вдалось прослідкувати і затримати ще двох підозрілих чоловіків, в яких правоохоронці вилучили по 150 гривень, за які були продані наркотики. Як виявилось, зловмисники не вперше продавали наркотики в закладах відпочинку.

Зрештою, майно підозрюваних у торгівлі наркотиками арештували. Після закінчення слідства на них чекає суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
анонімус Показати IP 3 Жовтня 2013 12:27
макс барський вирішив підзаробити, не відходячи від клубу
maxim.maryanchyk Показати IP 3 Жовтня 2013 13:18
та вже давно. Майже всіх нічних клубах толкають фен, без цього там нема шо робити.
ізя Показати IP 3 Жовтня 2013 13:21
я, канєчно, "по фєнє нє ботаю", в отлічіє от аффтара статті, тому з її заголовку подумав, шо "фен" то є послуга така - тіпа дєвахам прічьоскі робити перед діскотєкою ))
Дід Свирид Показати IP 3 Жовтня 2013 13:42
А тойво,якої холєри в клуб іти без фена,шо дома свого не можна взяти.
Любі свині Показати IP 3 Жовтня 2013 13:48
Я то думаю, що на фото з йопери всі такі даунуваті...
Мишко Показати IP 3 Жовтня 2013 16:00
Нашли новость)))Взяли льоліка, що передивився фільмів про Пабло Ескобара. Це не новина, це тролінг. Пишіть краще про виставку мавпочок в Варшавському

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus