USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після трагедії в луцькій багатоповерхівці у гуртожитку СНУ вимкнули ліфт

14 Вересня 2017 15:01
У гуртожитку СНУ у Луцьку вимкнули ліфт, який прослужив без капремонту 35 років, при тому як термін експлуатації ліфту без капремонту 25 років.

Про це написав у Фейсбуці Антон Романюк. З його слів, "Волиньліфт" відключив ліфт у гуртожитку 4а СНУ імені Лесі Українки.

"Зробили це тільки після того, як один з луцьких ліфітів забрав життя жінки. Незважаючи на те що термін експлуатації ліфту без капремонту 25 років, ліфт в гуртожитку має уже 35. Невже ціна ремонту, а це 700 тис. грн дорівнює ціні людського життя?" - йдеться у дописі.

"Хоча з кожним роком вартість проживання зростає, якість умов не поліпшується, а навіть навпаки. Та все ж є в гуртожитку людина, яка, незважаючи на відсутність належного фінансування, намагається щось та й покращити - комендант гуртожитку за що їй дякую", - додав Антон Романюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бодя Показати IP 14 Вересня 2017 15:50
Поки на голову не впаде тоді за роботу візьмуться. А хто ж відповість за втрачене життя молодої жінки? Всім байдуже і владі? А який Міністр за це відповідає нехай Гройсман звільнить з роботи за таку недбалість!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus