USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Після важкої хвороби помер зірка серіалу «Клан Сопрано»

12 Квітня 2021 12:27
У неділю, 11 квітня, після тривалої хвороби помер американський актор Джозеф Сіраво, відомий завдяки ролі в серіалі «Клан Сопрано».

Джозеф Сіраво помер у віці 64 років після тривалої боротьби з раком, пише НВ. Американський актор і продюсер добре знайомий шанувальникам бродвейських шоу. Так, він є володарем премій Тоні за мюзикли «Осло» і «Світло на площі».

Шанувальникам кіномистецтва він знайомий за кількома гангстерськими фільмами. Так, разом із Шоном Пенном і Аль Пачіно він зіграв у фільмі «Шлях Карліто». А в популярному кримінальному серіалі HBO «Клан Сопрано» (1999 – 2007) – Джона Сопрано, батька Тоні Сопрано.

Новину про смерть актора підтвердив його колега і друг, актор Гаррі Пасторе в своєму Instagram.

«Спочивай з миром, мій любий друже, ти переніс важкий бій. Мені буде тебе дуже не вистачати. Побачимося на тому боці», – написав він.

«Він був справжнім джентльменом, знаєте, важко знайти настільки взаємну і щиру дружбу. Акторство – це завжди пристрасть, тому знайти справжніх друзів, які піднімуть вам настрій і підтримають, часто було важко. Я, Джо, Майкл Рісполі [який грав Джекі Апріле-старшого] і Джиммі Гандольфіні [Тоні Сопрано] завжди підтримували один одного, навіть коли претендували на одні й ті ж ролі. Ось як ми жили!», – додав Гаррі Пасторе в коментарі The Sun.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus