USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Побачив пошкодження та поїхав»: у Луцьку на Львівській ВАЗ зачепив Nissan та втік з місця ДТП

5 Листопада 2022 11:22
На вулиці Львівській у Луцьку водій ВАЗа вчинив ДТП, в’їхавши у Nissan. І хоч у суд винуватець аварії не з'явмвся, це не вплинуло на те, що його визнали винним та оштрафували.

У постанові суду йдеться про те, що ДТП сталася 5 вересня. Водій ВАЗа не дотримався безпечного бокового інтервалу та в’їхав у Nissan Qashqai. Після вчинення ДТП він втік з місця аварії. На суд винуватець зіткнення також не з’явився, хоча був повідомлений.

Натомість потерпіла розповіла, що вона хотіла повернути з вулиці Львівської на вулицю Тополеву. Водійка призупинилася та чекала приблизно тридцять секунд поки транспортні засоби, які рухалися їй назустріч, проїдуть. У цей час жінка почула звук гальмування іншого авто та удар в правий бік задньої частини свого автомобіля.

Читати ще: У Луцьку на Кравчука водій Mercedes втік з місця ДТП, врізавшись у припарковане авто

З її слів, це був ВАЗ зеленого кольору. Чоловік, який був за кермом, призупинився на кілька секунд, оглянув через вікно пошкодження її авто та втік.

Проте водійка кросовера запам'ятала номерні знаки ВАЗа та повідомила інцидент у поліцію. Внаслідок зіткнення в її авто було пошкоджено задній бампер, кришку багажника і частково праве заднє крило. Слова водійки підтвердила і свідок, яка перебувала в Nissan на момент ДТП.

Заслухавши всіх учасників справи та дослідивши докази, суд визнав водія ВАЗ винним та оштрафував його на 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микила Показати IP 5 Листопада 2022 17:51
Українські закони - самі гуманні закони в світі. За такі гроші зараз навіть колеса не купиш.
Вал до Микила Показати IP 6 Листопада 2022 23:32
Це штраф, за те що покинув місце дтп. А тьотя з нісана спокійно може подати позов на відшкодування збитків. Як ти уявляєш все зліпити в одну купу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus