USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Поблизу кладовища в Одесі виготовляли продукти для мережі фаст-фудів

18 Грудня 2018 20:33
В Одесі активісти виявили підпільне виробництво інгредієнтів для хот-догів, шаурми та іншого фаст-фуду.

Про це повідомляє Думская.

Виробництво виявили на Київській трасі, в промзоні поблизу Єврейського кладовища, активісти одеської «самооборони».

Як розповів керівник організації Віталій Кожухар, в цих «цехах» в умовах абсолютної антисанітарії нарізають картоплю, роблять майонезний соус і корейську моркву. Все це постачається мінімум у 70 фастфудів.

«Ми хотіли, щоб всі побачили, в яких умовах роблять компоненти для хот-догів, шаурми, тому що приміщення, де чистять і нарізають картоплю, брудне, там абсолютна антисанітарія. Нарізану картоплю скидають в величезну ванну, з якої відразу ж відвантажують на точки. А соус майонезний вони взагалі роблять чорт зна з чого, розливають його в баклажки від рослинної олії і розвозять по точках, – розповідає Віталій Кожухар. – Ми давно за ними спостерігали. Тут в будній день черга на завантаження. Чому сьогодні порожньо, мені незрозуміло, мабуть, хтось їх сповістив про рейд, але ми обов’язково їх застанемо на гарячому.»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus