USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поблизу Луцька – ДТП: мотоцикліст влетів під автівку, чоловік у важкому стані

17 Вересня 2019 10:25
Дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждав мотоцикліст, трапилась у селі Липини на основному перехресті.

Про це повідомляє кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця події.

Так, ДТП трапилася сьогодні, 17 вересня, близько 9:30.

Як попередньо повідомили редакцію очевидці подій, на перехресті у Липинах за станом на 10:00 на місці автопригоди лежить перевернутий мотоцикл. Із допомогою спеціальної техніки змивають кров із проїжджої частини.

Інформацію підтвердили й у пресслужбі патрульної поліції Волинської області.

«Сьогодні близько 9-ї години у селі Липини трапилась ДТП за участю легкового автомобіля Toyota та мотоцикла. Унаслідок аварії одного потерпілого – водія мотоцикла швидка забрала у тяжкому стані. Наразі інформації щодо його стану у нас немає. Ведеться розслідування», - повідомили у поліції.

У коментарі ІА Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов розповів, що близько 9 години ранку у населеному пункті Липини трапилась ДТП, унаслідок якого мотоцикліст втрапив під колеса легкового автомобіля.

«Постраждалий перебуває у вкрай важкому стані. Його доставили до відділення інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні. Лікарі борються за його життя. Поки що жодної інформації про особу цього чоловіка у нас немає», - зазначив медик.

Про інші обставини і деталі ДТП, а також про стан постраждалого Інформаційне агентство Волинські Новини повідомить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2019 13:18
.!. банутість водіїв вражає. Лісник недавно збив двох, тепер ще цей випадок. Потім велосипедистів постійно душать. Яке ж це болото, а не люди.
Олексій Показати IP 17 Вересня 2019 23:51
Туди б не завадило світлофор поставити. За моє життя там аварій 10-15 було з тяжкими наслідками. Зазвичай винні всі водії, які рухаються більше 50 км/год. Або вони кудись поспішають сильно або не бачать знаку населеного пункту на білому фоні. Переважна кількість аварій спричинена вантажівками далекобійників які рухаються до 90 км на годину. Громада хотіла встановити там світлофор, проте місцева влада тут не в силах, адже це траса міжнародного значення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus